HTH SPORT OY

HTH Sport Oy on yksityinen suomalaisessa omistuksessa oleva yritys, joka keskittyy jääkiekon yksilökehitystä tukevien laitteiden kehittämiseen ja rakentamiseen. Lyhenne HTH tulee sanoista High Tech Hockey.

Laitteissa käytetään Suomessa rakennettua mekaniikkaa ja ohjelmistoja, joilla mitataan urheilijan kehitystä ja kehityskohteita.  Ensimmäinen tarkkuuslaukaisualue toimitettiin syksyllä 2011 Jokerit HC:n käyttöön Helsingin Hartwall Areenan harjoitushalliin.

Kaikki harjoitteet voidaan tehdä luistimet jalassa EzGlide-synteettisellä jäällä. Tämä auttaa pelaajaa viemään opitut taidot jäälle ja pelitilanteisiin. Lisäksi toistojen määrä saadaan huomattavasti suuremmaksi kuin jäällä joukkueharjoituksissa on yleensä mahdollista tehdä.

HTH Sport toimittaa myös EzGlide-synteettistä jäätä kaikkiin tarkoituksiin edullisena ja ekologisena vaihtoehtona jääurheilulajien harrastajille. EzGlide synteettistä jäätä voidaan käyttää ympäri vuoden ja se on helppo purkaa ja kasata.  Ei tarvita jäädytyslaitteita eikä jääkoneita, joten investointi- ja käyttökustannukset ovat huomattavasti pienemmät kuin vastaavan tekojääalueen perustamis- ja ylläpitokustannukset.